Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,Dar Gelirli ve Yardıma Muhtaç Aileleri Unutmadı.

Dar Gelirli ve Yardıma Muhtaç Ailelerin Çocuklarını Bizatihi Kendisi Giydirdi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, ÇOCUKLARA HEDİYE ETTİĞİ BAYRAMLIKLARI KENDİ ELLERİYLE GİYDİRDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’nı ziyaret etti. Yardım almak için gelen vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Fadıloğlu, çocuklara ise hediye ettiği bayramlık kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi.

BAŞKAN FADILOĞLU ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Yoksul ailelerin çocuklarına bayram öncesi giyim yardımı yapılan Gıda Bankası’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Vatandaşların yaklaşan bayramlarını kutlayan Başkan Fadıloğlu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, çeşitli bayram hediyesi takdim ettiği çocukların bayramlık kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetiyle halkın takdirini toplayan Başkan Fadıloğlu, yoksul aileleri rencide etmeden verdiği yardımlarla da gönüllerde taht kurdu.

“ÇOCUKLARIMIZ BAYRAMI YEPYENİ KIYAFETLERLE KARŞILAYACAKLAR”
Bayram öncesi yoksul ailelere kıyafet yardımında bulunan Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, “Maddi durumumuz zayıf olduğu için Şehitkamil Belediyemize bağlı Gıda Bankası’ndan yardım alıyoruz. Bayram öncesinde kıyafet yardımında bulunan Gıda Bankası sayesinde çocuklarımız yeni kıyafetleriyle bayramı karşılayacaklar. Eski ve yırtık kıyafetler yerine güzel ve tertemiz kıyafetlerle dolaşacaklar. Tüm zor anımızda yanımızda olan ve bizlere daima yardımda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

“ÇOCUKLARIMIZA BAYRAM HEDİYESİ OLARAK KIYAFET DAĞITTIK”


Hayır sahipleri tarafından verilen ürünleri periyodik aralıklarla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda ailelerimize giyim yardımı yapıyoruz. Bir taraftan vatandaşlarımızın nitelikli temiz kullanılmış ürünlerini vatandaşlarımız seçerken, diğer taraftan ise özellikle çocuklarımıza yönelik olarak hayır sahiplerinden almış olduğumuz çocuklarımızın giyebileceği nitelikte sıfır malzemeleri dağıtıyoruz. Bu dağıtım, Gıda Bankamızda kayıtlı olan ailelerin bayramlarda almış oldukları yardımın yanı sıra kıyafet yardımı da almalarını sağlamak adına yapılan çalışmadır” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASINA GAYRET GÖSTERİYORUZ”
“Bayramdan önce bu yardımı tamamlamış olacağız” diyen Başkan Fadıloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Periyodik olarak yapılan gıda ve temizlik paketi yardımının yanı sıra bayramlarda da bu şekildeki yardımlarımıza da devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Bu tür bayramlar birbirimizle kaynaşmayı, yardımlaşmayı arttıran unsurlardır. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimin yaklaşan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir