Binevler Mahallesi Sakinlerinden Şahinbey Belediyesine Teşekkür

0

Binevler Mahallesi Sakinlerinden Şahinbey Belediyesine Teşekkür

 

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayan Gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına büyük önem veren ve tesis sayısını 50’ye çıkartan Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı Binevler sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete açacak.

 

Binevler Mahalle Muhtarı Ali Köse, Şahinbey Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan çalışmalar ve yapımına başlanan sosyal tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.
Muhtar Ali Köse, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu göreve geldikten sonra mahallemize gelerek tüm sorunlarımızı yerinde tespit etti. Bugüne kadar çözüne kavuşturulamayan birçok sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Mahallemizde açılmamış birçok imar yolu açıldı. Parklarımız yenilendi. Binevler mahallemizde sosyal tesis eksimiz vardı. Başkanımız onunda çözüme kavuşturulması için uygun bir yer buldu ve şuanda tesis inşaatımız hızla tamamlanıyor. Tesisimizde kadın ve erkek taziye evleri, spor salonları, ingilizce kursları, kuran kursu, dikiş nakış kursu, okuma-yazma kursları olan çok amaçlı bir tesis olacaktır. Sağolsun Başkanımız köy görünümündeki mahallemizi yaptığı hizmetlerle modern bir mahalle haline getirdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir